Bezorging en adverteren Roder Journaal

Verspreidgebied Roder Journaal
Roder Journaal wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Altena, Alteveer, Bunne, De Punt, Donderen, Een, Een-West, Foxwolde, Huis Ter Heide, Langelo, Leutingewolde, Lieveren, Nietap, Nieuw-Roden, Norg, Peest, Peize, Rhee, Roden, Roderesch, Roderwolde, Steenbergen, Veenhuizen, Westervelde, Winde, Yde en Zuidvelde.

Afgiftepunten Roder Journaal – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Leek Primera, Bosweg 4    
Norg 
Coop, Westeind 3; Poiesz, Oosteind 15
Peize Bibliotheek, Esweg 2; PLUS, Hoofdstraat 5
Roden Albert Heijn, Schoolstraat 13; Gemeentehuis, Raadhuisstraat 1; Jumbo, Heerestraat 92; Poiesz, Roderweg 15-B; Primera, Heerestraat 94

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de  digitale uitgave lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier ons Privacy Statement.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl