Jannes en lokaal talent op MeezingFeest Leek

LEEK

Het MeezingFeest in Leek wordt gehouden op 24 februari in de Rodenburghal. Het programma bevat zes optredens en de Radio Continu drive in show.

Hoofdact is evenals vorig jaar Jannes! Maar ook John de Bever en Henk Dissel zijn inmiddels uitgegroeid tot bekende artiesten. John 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' de Bever stond kort geleden ook al in Leek. Henk Dissel (De Bom, Stap voor Stap) staat voor het eerst in de regio. Naast de landelijke bekende acts staan ook Eltjo van Wijk (uit Nieuw Roden), Bert Zwier (de zingende visboer uit Peize) en Niels Span (uit Niekerk) op het podium. Tussen alle optredens door draait Radio Continu deejay Stefan de Leur de beste meezingers van de afgelopen 40 jaar. Tickets voor het evenement zijn in Leek verkrijgbaar bij Bio Corner Easy, Primera, Shoeby, Fitclub Rodenburg en Hairspecials. Online kan men de kaarten bestellen op www.rodenburglive.nl.

Auteur

Monique Westra