Expositie Wool is Cool in K38 Roden

RODEN

Tot en met 29 januari is in K38 de expositie Wool is Cool te zien. De tentoonstelling is georganiseerd door de sectie Beeldende Kunst van de Culturele Kring Roden.

Wool is Cool laat de veelzijdige toepassingen zien van wol in de kunst. De wollen vezels worden door middel van eeuwenoude technieken zoals weven, spinnen, vilten, breien, haken in uiteenlopende creaties toegepast. Deze expositie laat kunstwerken zien van zeven kunstenaars die allen geïnspireerd zijn door wol: Joke Blaauw, Margot Brekelmans, Ineke Carolus, Auk Dijkman, Truus Huijbregts, Gineke Luiken, Janny Smit. Bezoekers kunnen aanschuiven aan de actieve tafel waar met name in het weekend demonstraties van o.a. naaldvilt en weven worden gegeven en waar iedereen zelf ook aan de slag kan gaan. De opening is vrijdag 6 januari om 16.00 uur door Anne Doornbos uit Een. Er worden ook workshops georganiseerd: zie voor meer informatie hierover www.kunstencentrumk38.nl en www.culturelekringroden.nl

Auteur

ggeersing