Pannenkoekjes in Kinderwereld

RODEN

Wegens succes geprolongeerd Heel Kinderwereld bakt op zondag 8 januari 2017. De kinderfornuisjes uit de collectie van het speelgoedmuseum gaan pas na de kerstvakantie terug naar het depot.

Steeds meer kinderen willen hun pannenkoekjes bakken op ouderwetse fornuisjes. Het museum heeft daarom besloten op de laatste zondag in de kerstvakantie de kinderfornuisjes nogmaals op tafel te zetten. Gehuld in kokschort mogen kinderen hun eigen pannenkoekjes bakken op fornuisjes uit de collectie van Kinderwereld. Eenmaal bruingebakken, wordt het baksel versierd met stroop, poedersuiker of jam. Met smaak wordt er gegeten van minibordjes, met minibestek en een heerlijk glas limonade erbij. Ze zijn zo lekker dat er al snel een tweede wordt gebakken. Behalve op woensdag 4 januari kan er dus ook nog op zondag 8 januari worden gebakken tussen 13.00 en 16.00 uur. Het museum is geopend tussen 11 en 17 uur en er gelden normale entreeprijzen. Uitgebreide informatie over het museum is te vinden op www.museumkinderwereld.nl Adres: Brink 31 in Roden, telefoon 050 5018851.

Auteur

ggeersing