Kamerkoor Marum zingt in Norger kerk

NORG

Kamerkoor Marum geeft zondag 11 december om 15.00 uur een concert in de Margarethakerk in Norg. Het Kamerkoor Marum, opgericht in 2005, brengt a capella een programma 'van Romantiek tot Devotie'.

Op het programma staan werken van Bruckner, Dvórak, Mendelssohn, Brahms, Elgar, Händel, Haydn, Verdi, Rachmaninoff, Pärt en Lauridsen. Het koor bestaat momenteel uit 7 sopranen, 8 alten, 3 tenoren en 5 basssen. Sinds 2007 staat het koor onder de bezielende leiding van Bernard Slofstra. Deze geeft piano- en zanglessen aan leerlingen uit de hele regio in zijn muziekpraktijk te Roden. Daarnaast verzorgt Bernard workshops op koor en zang gebied en is hij docent koristenopleiding en stembevrijder (afgestudeerd aan deAkademie voor Stembevrijding van Jan Kortie). Toegangskaarten voor het concert zijn te verkrijgen bij Boekhandel Daan Nijman, ticketshop@daannijman.nl en Wereldwinkel Norg.

Auteur

ggeersing