Gratis bloeddrukmetingen in Thuiszorgwinkel Leek

LEEK

De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is.

Vegro Thuiszorgwinkel houdt daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 3 augustus is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de Vegro Thuiszorgwinkel in Leek aan de Samuel Leviestraat 14 Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Bij Vegro Thuiszorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De Vegro medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

Auteur

Cindy Houwen