Examenuitslagen Gomarus College Groningen, Vondelpad 2

REGIO

Geslaagd aan Gomarus College locatie Groningen, Vondelpad 2.

VMBO BL

Bouwtechniek: Tjerk Riemersma, Midwolde. Elektrotechniek: Klaas Bakker, Enumatil; Harm van Til, Doezum Handel en administratie: Jesse Ritsema, Haulerwijk Zorg en welzijn-breed: Ilse Hazelzet, Zuidhorn; Anna Huberts, Zuidhorn; Jasmijn Lakenvelt, Oldehove; Nathalie Stenekes, Noordhorn; Karine Veenstra, Doezum.

VMBO GL

Elektrotechniek: Tom Jager, Tolbert; Erik van der Spek, Leens   Zorg en welzijn-breed: Julia Henstra, Leens

VMBO KL

  Esther Mulder, Zuidhorn; Derk Jan van der Sluis, Oldehove Handel en administratie: Bart Haaksema, Oldehove; Corien Spriensma, Oldehove Metaaltechniek: André van Dam, Oldekerk; Jakob-Jan Postema, Niekerk Zorg en welzijn-breed: Myanda Brands, Leek; Danjella Dekker, Tolbert; Ayantu Fransen, Roden; Esther Hoeksema, Den Horn; Tessa Oosterheert, Leek; Kai Ronda, Oldehove;

vmbo-tl

  Zorg en Welzijn: Jelmer Hogeboom, Roden; Lotte Kamminga, Leutingewolde; Merian Knol, Leens

Auteur

ggeersing