Expositie galerie Huis ter Heide feestelijk geopend

HUIS TER

HEIDE De nieuwe expositie voor de maanden mei en juni van Galerie Huis ter Heide is zondag feestelijk geopend.

De diversiteit en de kwaliteit van de kunstwerken was voor de bezoekers aanleiding voor veel complimenten. Met een kort welkom aan de gasten en de bezoekers werd de expositie geopend waarna iedereen in de gelegenheid was om in alle rust de nieuwe expositie te bekijken. De tentoonstelling loopt van zondag 1 mei tot en met zondag 26 juni. Het werk van de leden omvat fotografie, schilderijen, sieraden, glaskunst, beelden en keramiek. In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei wordt door Wiepke Folkerts een aantal malen een lezing gehouden over foto’s met TIJD als derde dimensie. Folkerts gaat daarbij in op het maken van foto’s met lange belichtingstijden en wat hij daarmee probeert te bereiken. Zijn volledige collectie fotokunstwerken, met veel nieuw werk, zal dan ook te zien zijn.

Auteur

ggeersing