Motor- en brommeroldtimers pronken weer in Sportcentrum Leek

LEEK

Een flink aantal motoren, bromfietsen is zaterdag 19 en zondag 20 maart te bewonderen op de derde Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek. Het aanbod telt weer zeer fraaie exemplaren.

De beurs is een welkome aanvulling op de bekende Oldtimer- en classic beurs. Op motorgebied is er een New Imperial uit 1928 te zien. Zeldzaam en in een beperkte oplage geproduceerd. Motoren van begin vorige eeuw tot en met de jaren ’80 staan er voor de show of voor de verkoop. Een mooie collectie racemotoren in diverse kwalificaties van het Rijdend Motor Museum staan ook op de beurs. Ook een stand met Maico motoren en diverse andere merken zijn van de partij. Ook op bromfietsgebied valt er veel te genieten. Merken als Kreidler, Zundapp, Testi, Berini (de befaamde 'eitjes') en nog veel meer brommers uit de jaren ’60, ’70, ’80 zijn volop op de beurs. Veel bromfietsen zijn ook te koop. Ook zijn er mini bromfietsjes te zien op de beurs. Natuurlijk ontbreken de vele stands met onderdelen, documentatie, helmen, gereedschap en andere spullen niet. Ook miniaturen, merkenborden en vele andere spullen uit de jaren '50 t/m '80 ontbreken niet.

Peking

Nieuw op de beurs dit jaar een lezing van Jan Venema betreffende een motorrit van Wolvega naar Peking. Gereden op een Harley Davidson. Een boeiend verhaal met foto’s. De lezing is zowel zaterdag als zondag. Op de beursdagen is er ook live muziek aanwezig. Meer dan 6000 vierkante meter gevuld met van alles op motor- en bromfietsgebied. De openingstijden zijn beide dagen van 9.00 tot 17.00 uur. En ruime parkeergelegenheid is gratis aanwezig bij en rondom Sportcentrum Leek. Voor meer informatie zie www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl Inschrijven is nog steeds mogelijk via het inschrijfformulier op onze website. Of telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek.

Auteur

ggeersing