Food Festival brengt wereldse specialiteiten naar Tolbert

TOLBERT

Tijdens de beide paasdagen (27 en 28 maart) heeft de Postwagen in Tolbert van 14.00 tot 20.00 uur voor het eerst een Food Festival georganiseerd. Het Food Festival is een uitje voor jong en oud met lekker eten en drinken, allerlei leuke activiteiten en sfeervolle muziek.

Een speciaalbiertje of een heerlijke wijn proeven, kennismaken met Spaanse tapas, Amerikaanse burgers of Aziatische specialiteiten, het is allemaal mogelijk. Lekker eten en drinken voor- of nadat men een ritje met de Solex heeft gemaakt, spannend heeft gepuzzeld in de Race-to-Escaperoom of de rodeostier heeft bedwongen: voor jong en oud is er genoeg te beleven. En dat alles wordt omlijst door diverse muzikale optredens. Kom genieten tijdens Food Festival bij de Postwagen. De entree is gratis. Kijk voor kortingsacties en de beschrijving van alle activiteiten, het volledige muziekprogramma en foodstands op de website postwagen.nl/food-fun.

Auteur

Merijn Slagter