Voorverkoop abonnementen Familiepark Nienoord gaat van start

LEEK

Kom het hele seizoen onbeperkt spelen met een abonnement voor Familiepark Nienoord. Vanaf 29 februari kan men deze aanschaffen met tien procent korting voor 22,50 per persoon. Nieuw dit jaar is het speciale actietarief. Vanaf het derde kind en opa’s en oma’s ontvangen het Familiepark abonnement voor 15 euro per persoon.

Afgelopen winter heeft het personeel van Familiepark Nienoord niet stilgezeten. Er is veel veranderd in het uiterlijk van het park. Zo is de kinderboerderij in een nieuw jasje gestoken en is er een nieuw speeltoestel bijgekomen. Ook de paardenbaan heeft een opfrisbeurt gehad zodat er weer veel op gereden kan worden. De voorverkoop loopt van 29 februari tot en met 26 maart, in deze periode is ook het verlengen van het huidige abonnement mogelijk. Het abonnement is verkrijgbaar in Zwemkasteel Nienoord, het Infocentrum en op zondagen ook bij het Familiepark. Vanaf zondag 27 maart betaalt men weer het gewone tarief van 25 euro.

Expeditie Nienoord

Met het abonnement kan iedereen weer een heel seizoen genieten van de leukste speeltoestellen, ritjes in de trein, de kinderboerderij en de interactieve avonturenroute Expeditie Nienoord, geschikt voor jong en oud. Vol met spannende hindernissen, interessante weetjes, doolhoven en sluiproutes. Voor meer informatie over abonnementen en de voorverkoop, zie landgoednienoord.nl.

Auteur

Merijn Slagter