Sportcentrum Leek maakt zich op voor populaire FamilieDoeDagen

LEEK

De populaire FamilieDoeDagen worden dit jaar voor de vierde keer gehouden in Sportcentrum Leek. Op zaterdag 27 en zondag 28 februari kan jong en oud weer genieten van het unieke tweedaagse evenement met veel standhouders, maar bovenal veel leuke activiteiten.

Op ruim de beursvloer van 8000 vierkante meter presenteert het maximaal mogelijke aantal standhouders zich weer voor de duizenden bezoekers, die ook dit jaar naar Sportcentrum Leek zullen komen. Door de uitstekende samenwerking met regionale ondernemers kunnen belangstellenden net als voorgaande jaren weer gratis toegangskaarten in de wacht slepen. Deze zijn alleen verkrijgbaar via de deelnemende standhouders. Dat de FamilieDoeDagen ook populair zijn bij de standhouders zelf blijkt wel uit het feit dat de organisatie tientallen exposanten heeft moeten teleurstellen omdat simpelweg elke vierkante meter al volgeboekt was.

Publiekstrekkers

Het is de organisatie van de FamilieDoeDagen weer gelukt om grote publiektrekkers als LEGO Bouwwedstrijden en Warner Game Event naar Sportcentrum Leek te halen. Jong en oud kunnen tijdens de FamilieDoeDagen hun hart ophalen met bouwplezier en games van LEGO en Warner Bros. Dit betekent volop plezier voor de hele familie. Maar de activiteiten omvatten nog meer variatie. Ook op het gebied van lifestyle en trends, wonen, mode, techniek, sport, ontspanning zijn er leuke activiteiten op standhouders. Daarnaast kan er worden genoten van modeshows en workshops en kan men onder meer modelbouwen, bowlen, films kijken, knutselen, schminken en fotoshoots. Kortom, teveel om op te noemen.

Entreekaarten

De FamilieDoeDagen starten op zowel 27 als 28 februari om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. Gratis entreekaarten zijn te verkrijgen via de deelnemende standhouders, die veelal uit het Westerkwartier en Noordenveld komen. Meer informatie over de FamilieDoeDagen is te vinden op de website familiedoedagen.nl.

Auteur

Merijn Slagter