Teenage Night Dance en NEXT in Kruisweg

MARUM

Er is een Teenage Night vrijdag 26 februari in Kruisweg Marum. Het feest is voor tieners van 11 t/m 15 jaar. Wie 16 of ouder is kan zaterdag 27 februari naar NEXT met only the best DJ's in Town Teenage Dance.

Vrijdag 26 februari is het weer tijd voor de Teenage Night met deze keer als thema: “Dance”. Zowel in de Dance Area als in de Main Area kunnen de jongens en meiden uit hun dak gaan op swingende dancemuziek en feestkrakers. De feestelijke avond begint om 19.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Deze nights zijn alcohol en rookvrij. Kruisweg Marum hecht veel waarde aan veiligheid. Er kan dan ook om legitimatie gevraagd worden. Voorverkoop 6 euro, aan de kassa kost een kaartje 8 euro. Voor voorverkoopadressen en info kijk op kruiswegmarum.nl NEXT EditionTwo is voor iedereen vanaf 16 jaar. Wie voor 23.00 uur komt betaalt 5 euro, na 23.00 uur is de entree 8 euro.

Auteur

ggeersing