Kom uit je nest voor Wonen&Co de beurs!

HAREN

Wonen&Co de beurs heeft maar één gouden tip: kom uit je nest! Het leukste en best bezochte woonevenement van Noord-Nederland staat van donderdag 17 tot en met zondag 20 maart op de agenda. Jaarlijks openen ruim 45.000 mensen de deuren van MartiniPlaza in Groningen. Zij worden dit jaar getrakteerd op een broeinest aan woontalenten, schokkend veel informatie over bevingen, de huisartiesten van Wonen&Co, een dosis foodbeleving en veel, heel veel wooninspiratie.

Met een open blik ontwaken we medio maart uit onze winterslaap en verwelkomen de lente met open armen. Het voorjaarsthema wordt tijdens de beurs vertaald in de Broedplaats, een smeltkroes van start-ups en creatieve eenlingen. Ook worden er heuse rollende kamers naar Wonen&Co gerold, staan drie trendhuisjes verscholen achter typische Amsterdamse gevels op de tienduizenden bezoekers te wachten en is het heerlijk bijkomen in de Wonen&Co Cinema, een bioscoop die net een tikkeltje anders is dan men gewend is. Niet alles is nieuw, succesverhalen krijgen eveneens een vervolg. Specialisten staan met antwoorden klaar op het Adviesplein en het Wooncollege. Kortom, de elfde Wonen&Co biedt bakkenvol inspiratie én informatie om het huis en de tuin weer helemaal ‘voorjaarsproof’ te maken.

Vriendinnendag

Vrijdag is traditiegetrouw Vriendinnendag op Wonen&Co de beurs. Op vrijdag betalen twee dames gezamenlijk vijftien euro in plaats van de reguliere 23 euro.

Openingstijden

Donderdag 19 en vrijdag 20 maart: 13.00 tot 22.00 uur Zaterdag 21 en zondag 22 maart: 10.00 tot 18.00 uur

Wonen&Co de beurs 2016:

Locatie: MartiniPlaza, Groningen Entree: 11,50 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis) Zie ook de website wonenenco.nl

Auteur

Merijn Slagter