Hoofdprijzen voor Het Veenpluis en De Bron op scholenbowlingtoernooi

MARUM

In de afgelopen maand werd er door diverse scholen uit de regio weer een balletje gegooid tijdens het scholenbowlingtoernooi in Kruisweg Marum. Van 13 januari tot en met 6 februari mochten scholieren en leerkrachten zich weer van hun beste kant laten zien op de bowlingbaan.

Uiteindelijk mocht een team van OBS Het Veenpluis in Zevenhuizen zich kronen als beste basisschoolteam op de bowlingbaan. Het team Minecraft verzamelde 547 punten en bleef daarmee het team Bowl Bakkers van SWS De Klimboom uit Boerakker keurig voor. CBS de Ferbining uit Gerkesklooster en Stroobos pakte met Team 1 het brons.

Docenten

Bij de docenten bleken De Kanjers van CBS De Bron uit Marum het beste. Met 695 punten bleven zij het docententeam Je Moeder van OBS De Molenberg ruim voor, dat op haar beurt 637 punten verzamelde. De Leerkrachten 1 van SWS De Klimboom zorgden met een score van 618 punten dat het brons naar Boerakker ging.

Auteur

Merijn Slagter