Sportcentrum Leek opent februari met nieuwe vlooienmarkt

LEEK

Altijd al op zoek geweest naar dat ene boek of een bepaald exemplaar waarmee uw gekoesterde verzameling kan worden gecompleteerd? Dan biedt de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek uitkomst. Op zondag 7 februari staat de voorlaatste vlooienmarkt van dit jaar van 09.00 tot 16.30 uur weer op de agenda. Een mooi moment om te kijken wat voor verrassende producten de standhouders ditmaal in hun kraam hebben uitgestald.

Het is uiteindelijk niet eens zozeer de vraag of, maar waar bezoekers van de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek hun slag kunnen slaan. Met 200 standhouders is de vlooienmarkt tot op de laatste meter bezet en dat is een behoorlijke prestatie in een ruimte van liefst drieduizend vierkante meter. De organisatie van de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek biedt de standplaatsen voor particuliere standhouders bovendien gratis aan en dat maakt de vlooienmarkt laagdrempelig en de aangeboden snuisterijen variabel.

Laatste vlooienmarkt

De vlooienmarkt op 7 februari is ook uitermate geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar, zij hebben op deze dag gratis entree. Verhinderd op 7 februari ? Geen probleem. Op zondag 24 april staat de volgende vlooienmarkt in Sportcentrum Leek alweer ingepland.

Auteur

Merijn Slagter