Stevige winterwandeling in Zuidelijk Westerkwartier

NUIS

Het Groninger Landschap houdt op zondag 7 februari om 11.00 uur een stevige winterwandeling. De gidsen leiden deelnemers langs verborgen paadjes en onbekende weggetjes van het Zuidelijk Westerkwartier.

Halverwege de route wordt er tijd ingeruimd voor het nuttigen van een heerlijke kop snert. Deze wandeling is circa vijftien kilometer lang en zowel voor als na de wandeling is er gelegenheid om koffie te drinken. De wandeling start stipt om 11.00 uur. Aanmelden kan via de website groningerlandschap.nl. Beschermers en kinderen tot en met 12 jaar betalen voor deelname vijf euro. Niet-beschermers betalen 7,50 euro. De wandeling duurt tot ongeveer 15.00 uur en men kan zich vooral verzamelen bij parkeerplaats Coenersborch aan de Oudeweg 15 in Nuis.  

Auteur

Merijn Slagter