Levi Weemoedt en Sylvia Huberts naar Leekster Gedichtendag

LEEK

Ook dit jaar is er weer een Leekster Gedichtendag georganiseerd. De zeventiende editie van het poëtische evenement staat gepland voor donderdagavond 28 januari en vindt deze keer plaats in de Balkhoeve.

De organisatoren van de Gedichtendag, Foleor van Steenbergen en Christel van Elshout, hebben weer hun best gedaan om liefhebbers van poëzie een interessant programma voor te schotelen en dat is gelukt. Zo maken onder meer schrijver en dichter Levi Weemoedt (pseudoniem van Isaäck Jacobus van Wijk) en Sylvia Huberts hun opwachting in Leek. De avond, die om 19.30 uur van start gaat, zal niet alleen met poëzie, maar ook met dans worden omlijst. Bezoekers betalen 7,50 euro en deze prijs is inclusief koffie of thee. Bezoekers onder de 21 en boven de 65 jaar betalen vijf euro. De Balkhoeve is te vinden aan de Waezenburglaan 55 in Leek.

Auteur

Merijn Slagter