Grand Café Borg Nienoord opent deuren ook in winterperiode

LEEK

De nieuwe uitbaters van Grand Café Borg Nienoord hebben de eerste zes maanden bij het café er inmiddels lang en breed op zitten. Voor Jacob Veenema en Albert Kuil was dit een nieuwe uitdaging en tot op heden is het hen gelukt om vele nieuwe belangstellenden naar Nienoord toe te trekken.

Het terras van het Grand Café wordt vooral in het weekend druk bezocht. Ook zijn er inmiddels diverse bruiloften en feesten geweest. Ook voor het nieuwe jaar is de agenda ook al aardig volgelopen en het is voor Veenema en Kuil flink passen en meten wat ruimte betreft. Voor dit jaar staan er een aantal grotere evenementen op stapel, die goed bij dit mooie landgoed passen. Zo staan er onder meer een Zomerfair, Oosters Festival, Cultureel Theaterfestival en een Herfstfair op de agenda.

Winterterras

Deze winter is de menukaart van het café aangepast met producten die in deze periode goed van toepassing zijn. Eén daarvan is de zelfgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek. Ook kan men in de winter gebruik maken van het terras, want deze zal dan speciaal worden verwarmd door terrasheaters. Grand Café Borg Nienoord zal zich dit jaar ook presenteren op twee bruidsbeurzen. De ene vond al plaats in de Euroborg en de andere wordt deze maand in MartiniPlaza (Groningen) gehouden.

Wensen

,,Wie iets te vieren heeft kan altijd eens vrijblijvend bij Grand Café Borg Nienoord binnenlopen en de wensen bespreekbaar maken bij één van de uitbaters. Samen komen we er ongetwijfeld uit'', aldus Veenema. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op de website grandcafe-borgnienoord.nl.

Auteur

Merijn Slagter