Sportcentrum Leek stimuleert goede voornemens met Leekster Afvalrace

LEEK

Binnenkort start de Leekster Afvalrace bij Sportcentrum Leek. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In twaalf weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten, om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom heeft Sportcentrum Leek een slimme Afvalrace georganiseerd voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers tijdens deze Afvalrace echt werk te maken van goede voornemens.

Leuk en slim

Wat de Afvalrace van Sportcentrum Leek anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig. Ze krijgen persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches en iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat, dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Wedstrijdelement

Albert Kuil: ,,We maken het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen, zodat deelnemers er helemaal voor kunnen gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen proberen om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken, dat wordt het doel. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en elkaar een steuntje in de rug bieden.” Ook zijn er Personal Training sessies tijdens de Afvalrace om er zeker van te zijn dat het resultaat ook echt gehaald gaat worden. Acht tot tien kilo afvallen behoort zeker tot de realiteit.

Gratis inspiratieavond

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt Sportcentrum Leek een inspiratieavond. Op 12 januari kunnen 75 mensen gratis deelnemen aan deze avond vanaf 20.00 uur. Het is niet nodig om lid te zijn van Sportcentrum Leek, maar geïnteresseerden dienen zich wel even aan te melden via pt@sportcentrumleek.nl of 0594-512040. Er kunnen maximaal vijftig mensen deelnemen aan de Leekster Afvalrace.

Auteur

Merijn Slagter