Gezamenlijke kassakeet Stedum

STEDUM

De organisatie van de feestweek Stedum (Op goud geluk) en GPS Steem hebben samen een nieuwe kassawagen gebouwd. Die is de afgelopen periode voor het eerst gebruikt tijdens de 24e editie van de Stedumer feestweek

De oude kassacaravan had zijn tijd gehad. Na bestuurlijk overleg hebben beide clubs een oude schaftkeet aangeschaft en weer helemaal pico bello gemaakt. Bestuursleden en vrijwilligers hebben zich daar, met hulp van enkele sponosrs, voor ingezet.

GPS Steem organiseert om het jaar in de winterperiode een met GPS coördinaten uitgezette tocht om en door Stedum, hetgeen altijd weer voor spektakel zorgt. Tevens organiseren zij om het jaar een zomerspektakel, met afgelopen zomer de veel besproken Fiets `m erin..

Tijdens de feestweek is de keet gebruikt voor de kaartverkoop en als EHBO-post. Als er een GPS evenement wordt georganiseerd kan de keet voor verschillende doeleinden worden ingezet.


Auteur