Benefietavond Zwembad Veenhuizen

VEENHUIZEN Tot en met 15 maart houdt Zwembad Veenhuizen de jaarlijkse vriendenactie. Bestuur en vrijwilligers gaan de deuren in Veenhuizen langs om te vragen om steun voor het zwembad.

Het tarief van de vriendenactie is nog steeds 15 euro. Een bijdrage overmaken mag ook (rekeningnummer NL51RABO0347222277 t.n.v. Stichting Zwembad Veenhuizen). Deze kaart geeft recht op een gratis kopje koffie bij zwembadbezoek en de stichting wordt gesteund.

Woensdag 20 maart, tijdens de provinciale verkiezingen, is de jaarlijkse voorverkoop van abonnementen in het Verenigingsgebouw (18.00-19.30 uur). Dit seizoen wil het bestuur ook proberen om lessen Aquafit aan te bieden voor volwassenen. Een half uur of drie kwartier bewegen in het water, onder leiding van een enthousiaste trainer.

Door stijgende kosten (energie en BTW-verhoging) is het badbestuur genoodzaakt de abonnementstarieven te verhogen (de voorverkoop biedt voordeel).

Zaterdag 30 maart is er een benefietavond voor Zwembad Veenhuizen, in proeflokaal Maallust. Met een puzzelwandeltocht door het dorp Veenhuizen, en in Maallust live muziek door de band Vollek. Proeflokaal Maallust stelt een deel van haar opbrengst van die avond als sponsoring ter beschikking en Zwembad Veenhuizen verzorgt die avond de hapjes. De eerste groep wandelaars kan starten om 18.45 uur. Aanmelden kan per e-mail via g-koning@home.nl (graag voor 23 maart).