KTP naar toernooi in Bremen

NIEUW-RODEN Drie MO13/15 teams van KTP Nieuw-Roden deden onlangs mee aan het zaalvoetbaltoernooi van SC Borgfeld te Bremen.

Het was afwachten of deze teams, met vele nieuwe speelsters, op dit sterk bezette toernooi mee zouden kunnen komen. KTP A speelde in een groep met SC Borgfeld, FC Union 60, JFV Biber en SG Friedrichsfehn/Vfl Edewecht. KPT B en C speelden samen in een groep met FC Hansa Schwanewede, FC Union 60 B en SC Borgfeld B.

KTP A pakte, met drie overwinningen en een nederlaag, de tweede plaats in haar poule wat een halve finaleplaats opleverde. De tweede plaats in de andere groep zou gaan tussen de teams van KTP Nieuw-Roden B en C, nadat team B na drie wedstrijden 5 punten had gehaald en team C 4 punten. Na een spannende strijd wist team C door een 1-0 overwinning de halve finaleplaats te pakken en verwees het team B naar een derde plek in de poule.

Er zat voor A en C geen finaleplaats in. De wedstrijd tussen KTP B en FC Union 60 \A om de vijfde plaats werd met 0-1 verloren zodat de zesde plaats voor de meiden het hoogst haalbaar was. Maar met een derde, vierde en zesde plaats konden de meiden zeker thuiskomen. (Foto’s Wiebe Kooiker.)