Week van Zorg en Welzijn

REGIO Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart houden zorg- en welzijnsorganisaties ruim 300 activiteiten in Groningen, Friesland en Drenthe.

De grootste sector van Nederland voert namelijk voor het zevende achtereenvolgende jaar campagne. Er zijn volop kansen om de eerste of volgende stap te maken in je werkzame leven. Er is antwoord op vragen als Doe jij het werk waar je vroeger van droomde? Denk je weleens om de overstap te maken naar zorg of welzijn? Of heb je die keuze al gemaakt en ben je op zoek naar een baan?

Van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart is tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met werken in deze sector. Werk in de gehandicaptenzorg, of ouderenzorg. Welzijnswerk of in een ziekenhuis werken?

Meelopen

Belangstellenden kunnen in de Week van Zorg en Welzijn meelopen met zorg- en welzijnsprofessionals en speeddaten voor een (eerste) baan of eerst eens kennismaken. Ook in Groningen, Friesland en Drenthe openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren.

Er is gelegenheid om bij 35 zorg- en welzijnslocaties te speeddaten om kennis te maken met een organisatie. Op www.wzwnoord.nl staat bij de afzonderlijke zorg- en welzijnsorganisaties het aanbod vermeld. Verder zijn er open huizen tijdens de Week van Zorg en Welzijn , zie ook hiervoor de website.