GSV Statera wil leden aankleden

RODEN GSV Statera wil via Poiesz Jeugd Sponsor Actie verenigingsleden aankleden. Daarom doen leden mee met deze actie van de Poiesz en trommelen zoveel mogelijk leden op om te helpen.

Zaterdag 2 maart geven streetdancegroepen van Tessa Meinardi een demonstratie bij de supermarkt in Nieuw-Roden. Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van GSV Statera staat kleding voor de leden en trainers. GSV Statera is een nieuwe vereniging, ontstaan uit V&L en VOG. Beide clubs hadden het zwaar en besloten samen verder te gaan in een nieuwe vereniging.

Het gaat nu goed, het aantal leden groeit. We verzorgen onder meer turnen, streetdance, freerunning, springgroepen, ouder en kind gym en volleybaltrainingen. De vereniging is ambitieus: zo willen ze graag naast kleding ook nieuwe materialen aanschaffen én de contributie laag houden.

Actie

De bedoeling is om dit mede via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Dit kan door Jeugd Sponsor Munten te sparen en deze in de koker te stoppen van GSV Statera bij de Poiesz supermarkt in Nieuw-Roden.

De Jeugd Sponsor Actie loopt t/m 7 april bij Poiesz supermarkten. In de week van 25 februari – 3 maart mag GSV Statera zichzelf promoten in de winkel. En is zaterdag 2 maart tussen 10.00 en 15.00 uur aanwezig in de winkel. Om de klanten “op te warmen” verzorgen streetdancegroepen van Tessa Meinardi meerdere demonstraties bij de winkel. Voor meer informatie: Bianca Bosma, telefoon 06-8661 7552, bosmabianca@gmail.com