Forza Fietsen uit jasje gegroeid

RODEN Vorig voorjaar opende het familiebedrijf Forza Fietsen een showroom in Roden, gespecialiseerd in elektrisch fietsen.

Het familiebedrijf is in handen van Hans de Kievid en zijn twee broers. Hij legt graag uit waarom het bedrijf voor Roden gekozen heeft: “We hebben al jaren veel klanten in de noordelijke provincies, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor deze klanten hebben we een vestiging in Roden geopend. En met succes, want per 20 februari verhuizen we naar een nieuwe ruimere showroom.”

„De nieuwe showroom is gevestigd op een zichtlocatie, met professionele uitstraling en goede bereikbaarheid. Om dat te vieren krijgt elke bezoeker van ons koffie met gebak. “Uw oude fiets is geld waard” middels het FORZA inruilspektakel, waarbij bezoekers hun huidige fiets tegen een gunstige prijs mogen inruilen.” Voor de eerste 50 klanten is er een extra actie. “Die krijgen van ons een gratis accessoirespakket.”

Service

De showroom, gelegen aan de Ceintuurbaan-Noord, heeft meer (gratis) parkeergelegenheid. “De inrichting hebben we grondig aangepast en vernieuwd. Zoals onze klanten gewend zijn van een Forza showroom zijn alle e-bike modellen van Forza Fietsen hier te bewonderen en uit te proberen.” De service blijft ondanks de verhuizing hetzelfde. “Onze fietsen worden door klanten gewaardeerd met een 9,3. Op al onze fietsen geven wij 6 jaar garantie. We hopen dat we met deze nieuwe vestiging weer veel nieuwe en bestaande klanten van dienst mogen zijn.”

De opening van de nieuwe showroom is op 20 februari vanaf 10:00 en is gevestigd aan de Ceintuurbaan-Noord in Roden.