Meer evenementen: meer verkeersregelaars nodig

NORG In de gemeente Noordenveld en daarmee in het dorp Norg zijn jaarlijks veel evenementen.

Bijna alle evenementen hebben een vergunning nodig en steeds vaker is de inzet van verkeersregelaars een vereiste. Op dit moment zijn er al 25 evenementen ingepland in en rondom Norg. Naast het in goede banen leiden van het verkeer heeft de verkeersgroep Norg ook het parkeerbeheer in haar pakket. Denk hierbij aan activiteiten die plaatsvinden in het centrum. Bezoekers van die activiteiten parkeren dan vaak op de parkeerplaats bij de supermarkten terwijl er andere parkeerplekken voor aangewezen zijn.

De verkeersgroep Norg probeert in dergelijke gevallen het parkeren van activiteitenbezoekers te weren van de supermarkt parkeerplekken. Bij veel evenementen werd in het verleden vaak de hulp ingeroepen van de politie. Dit zal in de toekomst steeds minder gebeuren. Dat betekent dat de verkeersgroep Norg steeds vaker ingezet zal worden bij de geplande activiteiten en evenementen in Norg en omstreken.

Door deze toename van evenementen en het steeds professioneler worden van de verkeersgroep Norg, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op vrijdag 22 februari wordt de website www.verkeersgroepnorg.nl gelanceerd. Hierop is alle informatie te vinden...