Vermaak voor de jeugd in Norg

NORG In de voorjaarsvakantie op dinsdag 19 februari kunnen jongeren van 12 t/m 15 jaar zich een hele middag prima vermaken in Norg.

Op diverse locaties in het dorp zijn dan workshops waaraan een ieder kan deelnemen. Dit onder de noemer ‘Be Creatieve, Be Active’. Femma Bezu van Welzijn in Noordenveld is de aanjager van dit initiatief.

‘We hebben met een aantal jongeren uit Norg rond de tafel gezeten. Zij kwamen met ideeën en wilden iets op locatie. Daarbij hebben gekeken wat het dorp ons kan bieden om zo de workshops te organiseren. Een ieder die zich opgeeft kan aan twee workshops meedoen,’ zegt Femma Bezu. Zo zal Yvonne van der Leij een workshop Boksen geven, waarbij de basisprincipes en de technieken om de hoek komen kijken.

Yoga

Sujato Romijn geeft een workshop Yoga. Hierbij dus even geen telefoon bij de hand, maar ontspanning. Wim Bakering geeft een voetbalclinic op het GOMOS terrein. En altijd al eens willen ‘beatboxen’, dat kan deze middag ook. Urban House leert je de beginselen van het ‘beatboxen’. Bij Anniek Siegers kun je een eigen prachtig bloemstuk maken. Je maakt een duik in de bloemen en na afloop ga je met iets moois naar huis.

Tot slot is er ook nog aandacht voor het culinaire aspect. Altijd al eens een soep willen maken voor vrienden of familie? Catering Te Plek uit Norg gaat je leren hoe je een waanzinnige lekkere soep kunt maken. De eerste workshop start op dinsdag 19 februari om 13.00 uur en het duurt uiterlijk tot 16.30 uur. Deelname kost 7,50 euro. Startpunt van alle workshops is De Brinkhof. Aanmelden voor 15 februari bij Welzijn in Noordenveld Femma Bezu telefoon en whatsapp 06 36203712 of via

aanmelden@welzijninnoordenveld.nl.