Trossen los bij Atovero

RODEN Toneelvereniging Atovero uit Roden gooit zondagmiddag 24 februari en zaterdagavond 2 maart de trossen los.

De spelers nemen het publiek mee aan boord van het luxe cruiseschip ‘The Charming Princess’ en voeren hen naar prachtige oorden. Aan boord is een aantal merkwaardige gasten, maar dat mag de pret niet drukken. Ze maken de tocht enkel nog maar leuker.

„En waar wij melding maakten van een aantal merkwaardige gasten bedoelen we eigenlijk te zeggen dat er geen normale gasten meevaren. Wél een normale papegaai, dat dan weer wel. En een poes, maar die is dan weer niet helemaal normaal. Gelukkig blijft de zee rustig.”

Meevaren

Meevaren kan. Bij Primera en Daan Nijman, beiden in Roden, zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 6 euro. Dat is dan wel inclusief een kop koffie en een plak cake. Zondagmiddag 24 februari gaat de zaal om 13:30 uur open en is de afvaart om 14:30 uur. Zaterdagavond 2 maart is de zaal los vanaf 19:00 uur en gaan de trossen los om 20:00 uur.

Aan de zaal zijn ook nog kaarten verkrijgbaar maar wees op tijd want vol is vol. Op 2 maart sluit coverband CHEERZ de avond af met een groot feest. De grote vraag blijft natuurlijk wel of er een dokter in de zaal is….