Drukte op infodag Kunstmomenten

RODERWOLDE ‘Vanaf het tolhek men geniet, tot waar men Groninger torens ziet’, zijn de twee regels van het refrein van het Rowolmer lied.

Genieten zal men in Roderwolde en Foxwolde wanneer op 11 en 12 mei de achtste Kunstmomenten route hier in dit molendorp wordt gehouden. Gezellig druk was het zaterdag in café ‘Het Rode Hert’ waar organisator Stichting Kunstmomenten een infomiddag hield voor deelnemende kunstenaars.

Er werd volop tekst en uitleg gegeven. Ook werden de locaties bekend gemaakt waar geëxposeerd kan worden door kunstenaars uit andere delen van Noordenveld: bijzondere historische panden, die normaal niet zijn te bezichtigen. Daarnaast heeft Kunstmomenten contacten gelegd met diverse bewoners uit Roderwolde om er samen iets speciaals van te maken.

Ook de opening op 10 mei zal met enig spektakel worden uitgevoerd, details worden later bekend gemaakt omdat de deelnemers nog volop met de voorbereiding bezig zijn. Kunstenaars voor de Kunstroute kunnen zich nog inschrijven via de website www.kunsmomentennoordenveld.nl tot en met 28 februari 2019