Schaatsen met STC Roden

RODEN - De schaatsen kunnen weer uit het vet. De leden van STC Roden hebben dat al gedaan. Zij hebben de eerste baantjes op Kardinge in Groningen al weer getrokken om zich te kunnen voorbereiden op een nieuw  schaatsseizoen met veel natuurijs.

RODEN - STC Roden is een kleine schaatsvereniging, met leden uit Roden, Peize en verre omgeving. Er is geen jeugdafdeling. De leden variëren in leeftijd van ongeveer 20 tot 70 jaar.
Er wordt geschaatst op dinsdagavond van 18.30-19.45 uur en donderdagavond van 19.00-20.15 uur op ijsbaan Kardinge te Groningen onder leiding van gediplomeerde trainers. Het is mogelijk om op beide avonden te trainen of op een van beide avonden. Ook afwisselend dinsdag en donderdag is mogelijk. Tijdens de training wordt vooral gewerkt aan de schaatstechniek en aan de (schaats)conditie. Op beide avonden zijn er twee groepen, de snelle rijders en de minder snelle rijders. Zowel beginnende schaatsers als echte cracks kunnen bij de club terecht. Er is geen wedstrijdafdeling, maar leden kunnen wel deelnemen aan een of twee clubwedstrijden. Voor meer informatie zie www.stcroden.nl of Eddy Nomden, telefoon 050 5034171, email info@fiets-fun.nl.