Christelijk Mannenkoor Roden 35 jaar

RODEN -   Het Christelijk Mannenkoor Roden bestaat 35 jaar. Het koor wil dit feit vieren met een jubileumconcert op 19 november in Op de Helte. Het koor heeft zich daarbij verzekerd van de muzikale medewerking van Focaliber, het Duo Moniek en Mirjam en Bert van Cimmenaede als organist. Het koor staat onder leiding van Ronald Kedra en wordt begeleid op piano door Olga Karelova.

RODEN  - Het Christelijk Mannenkoor Roden bestaat 35 jaar. Het koor wil dit feit vieren met een jubileumconcert op 19 november in Op de Helte. Het koor heeft zich daarbij verzekerd van de muzikale medewerking van Focaliber, het Duo Moniek en Mirjam en Bert van Cimmenaede als organist. Het koor staat onder leiding van Ronald Kedra en wordt begeleid op piano door Olga Karelova.
Het dames- vocaalensemble Focaliber bestaat uit zeven zeer getalenteerde zangeressen, oorspronkelijk uit Roden afkomstig maar inmiddels over het land uitgezworven. Het ensemble is echter blijven bestaan en treedt nog zeer veelvuldig op met met groot succes. Focaliber staat onder leiding van de jonge enthousiste dirigent David van Roijen. De instrumentale invulling wordt verzord door het duo Moniek en Mirjam. In het Noorden veelvuldig optredend met succes. Moniek bespeelt de piano en Mirjam laat panfluit en dwarsfluit klinken. Mirjam begeleidt tevens het koor bij enkele stukken. Begeleiding op orgel wordt verzorgd door Bert van Cimmenaede. Met name de gloednieuwe compositie “Sanctus”van Aad van der Hoeven. Bert van Cimmenaede is een zeer getalenteerde organist, pianist en dirigent. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bestuur en leden, www.christelijkmannenkoor-roden.nl en aan de zaal. De entreeprijs bedraagt €10.