Linda Simpson in Coco Maria

VEENHUIZEN -  Linda Simpson is terug van weggeweest met Sisters in Song. Zes en twintig jaar maakte deze engelse singer songwriter deel uit van Magna Carta, waarvan in 2009 het afscheidsconcert plaatsvond in Carré.

VEENHUIZEN - Sindsdien heeft Linda niet stil gezeten. Naast schrijven en optreden, is zij gestart met het Mama Don't Project, waarmee zij het akoestische muziekcircuit weer terug op de kaart wil zetten en talentvolle muzikanten wil promoten.
Ze kent door haar samenwerking met Magna Carta veel mensen in Nederland en het kan dan ook niet anders, dan dat zij ook wat in Nederland gaat doen. En dan is daar de Nederlandse singer songwriter Elrieke van Gelderen. Drie jaar geleden hoorde Linda Elrieke voor het eerst zingen bij een kampvuur na een buitenconcert van Magna Carta en was meteen fan. Linda is overduidelijk de veteraan, maar er zijn geen obstakels op het podium. Beide vrouwen zijn erg blij om hun publiek een glimp van hun magie te laten zien van hetgeen hen samenbracht in hun liefde voor muziek. Bij Coco Maria op 26 november om 20.00 uur, entree €12,50. Zie www.cocomaria.nl.