Natuurwerkdag Peize

PEIZE - Landschapsbeheer Drenthe verwacht flinke opkomst 5 november wanneer de elfde Natuurwerkdag plaats heeft. De natuurwerkdag is uitgegroeid tot een kenmerkend evenement in Drenthe.

PEIZE - Op niet minder dan 1000 vrijwilligers wordt gerekend. Ze gaan aan de slag op 28 lokaties verspreid over Drenthe. Toepasselijk genoeg valt dit jaar samen met het internationaal Jaar voor de vrijwilligers.
In Peize wordt gewerkt in het Bosplan, de begint om 9.00 uur. De start is Kerkstraat21 inPeize. De Natuurwerkdag wordt georganiseerd door Landschapsbeheer Nederland in samenwerking met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, IVN Vereniging voor natuur- en milieu-educatie, Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN), ANWB Vrijbuitens, Jeugdbond voor Natuur – en Milieustudie (JNM), Vobula, Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) en Scouting Nederland. Voor meer informatie over de Natuurwerkdag in Drenthe Pieter Posthumus  Landschapsbeheer Drenthe telefoon 0592-316616 of email p.posthumus@lbdrenthe.nl.