Prijsuitreiking fotowedstrijd Fiets4Daagse

Diever - DIEVER - In het voormalig gemeentehuis in Diever vond op zaterdag 3 december de prijsuitreiking plaats van de fotowedstrijd die de DF4D ook dit jaar weer organiseerde.

De fietsers konden foto’s insturen in verschillende categorieën. De Hoogeveense fotografen André Weima en Gerrit Boer lieten hun deskundige blik over de inzendingen gaan en kozen de beste tien foto’s waarvoor in totaal tien prijzen beschikbaar waren, beschikbaar gesteld door Foto Konijnenberg (Den Ham) en Zilveren Kruis Achmea.
De prijzen werden uitgereikt door bestuursvoorzitter Jan Mastwijk. Hij kon een digitale camera overhandigen aan Wim Brondsema uit Assen die de eerste prijs won met een foto in de categorie ‘gezellig’. Tweede werd mevrouw Wauters-Zagers uit Turnhout (België) die het onderwerp ‘bewegen’ het best in beeld bracht. Ook zij kreeg een digitale camera als prijs. De derde prijs was voor Melanie Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg. Zij heeft oog voor goede foto’s want ze was eerder al eens winnaar van de DF4D-fotowedstrijd.