Paar Honshorst-Snip wint bridgedrive

RODEN - Bridgeclub hield onlangs voor 20ste keer haar open Rôner Sans Drive.

Uit de wijde omgeving (o.m. plaatsen als Bolsward, Leeuwarden en Zwolle) verschenen weer bridgers om te strijden om een goede klassering. Er vielen zowel geldprijzen als flessen wijn te verdienen, maar de ruim 130 deelnemers kwamen toch vooral voor een sportieve ontmoeting naar Hotel Langewold in Roden.

De wedstrijdleiding, als gewoonlijk in handen van Evert Wind uit Rolde, had weinig moeite met het in goede banen leiden van de wedstrijd. Er werd in een prettige sfeer heel sportief gespeeld. Na een spannende strijd eindigden de dames Honshorst en Snip uit Groningen en Haren op plek 1 met een gemiddelde van 66,33 procent. Zij waren daarmee de eerste dames die de Rôner Sans Drive op hun naam brachten!

De tweede plaats was voor het echtpaar de Boer uit Workum met 65,09 procent, terwijl de derde prijs ging naar de heren Janmaat en Vriend uit Groningen die 62,98 procent wisten te scoren. Na afloop waren er alleen maar positieve geluiden te horen over de ontvangst, organisatie en uitvoering van het evenement. De bridgeclub is dan ook zeker voornemens de traditie in januari 2020 voort te zetten.