Klaverblad klaverjastoernooi in Roden

RODEN - Het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi, op initiatief van Ton Krans, wordt vrijdag 29 maart om 20.00 uur in De Pompstee gehouden.

Deze 21ste editie van het klaverjastoernooi is voor alle gemeentepersoneel, personeel van het provinciehuis, politie/justitie, alle gemeentelijke brandweerkorpsen, waterschappen/ waterleidingbedrijven en ziekenhuizen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Door de herindelingen van gemeenten in de provincie Groningen zijn we nieuwsgierig wat de opkomst is uit die regio. Er kunnen zich teams aanmelden van personeelsverenigingen en /of klaverjasgroepen. Een team bestaat uit 8 personen, er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen.

Naast de diverse bekers voor groepen zijn er individueel prijzen te winnen. Aanmelden kan tot 25 maart. Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een teamprijs. Deze wordt verdedigd door het team van Provincie Drenthe 2. Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Inlichtingen zijn verkrijgbaar via de website www.klaverbladklaverjastoernooi.nl, e-mail krans.a@ziggo.nl