Nieuwjaarswandeling Maallust voor singles

VEENHUIZEN - Nieuwjaarswandelingen worden veelal goed bezocht. Na de wandeling staat voor de liefhebbers een rondleiding in de bierbrouwerij op het programma.

Zondagmiddag 13 januari houdt Joyce Boerkoel van IndiviDuo weer een wandeling. Alle vrijgezellen zijn welkom. Om 13.00 uur worden de deelnemers ontvangen met een drankje bij Bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen. Na een eerste kennismaking gaan de wandelaars op pad voor een wandeling van 8 km. Bij slecht weer wordt de route ingekort.

Bij terugkomst warmen de singles zich weer op in de brouwerij met een lekker warm drankje of bier voor de liefhebber. Voor wie geïnteresseerd is, staat na de wandeling een rondleiding in de bierbrouwerij op het programma. De deelnemer kan genieten van verhalen over het gevangenisdorp Veenhuizen, het ontstaan van bierbrouwerij Maallust, het brouwproces van de bieren en de bijbehorende (eventueel alcoholvrije) proeverij.

Rond 17.00 uur nemen de deelnemers afscheid, maar ook is het mogelijk om nog een hapje te blijven eten met de groep. Lid worden van IndiviDuo is niet nodig, maar vooraf aanmelden voor de wandeling wordt op prijs gesteld. Aanmelden is wél noodzakelijk voor degenen die aan de rondleiding in de bierbrouwerij willen meedoen. Voor meer inlichtingen: Joyce Boerkoel van IndiviDuo op 06-28633962 of kijk op www.individuo.nl/activiteiten. (Eigen foto’s.)