Beurs Bouwplan Thuis in Wonen

REGIO - Van 24 tot en met 26 januari 2019 staat de Expo Assen weer in het teken van dé beurs over, (ver)bouw, wonen en duurzaamheid.

Zo’n 80 bouw- en woonspecialisten presenteren zich op beurs Bouwplan Thuis in Wonen en helpen je bij het realiseren van je bouw- of verbouwplannen of bij het opnieuw inrichten van je huis of je tuin. Als je op zoek bent naar informatie voor je nieuwe huis, je verbouwing of de nieuwste duurzame ontwikkelingen, dan struin je vast het internet af op zoek naar nuttige informatie, nieuwe trends en buitenkansjes. Maar alleen deze online informatie is vaak niet genoeg.

Want is het bedrijf deskundig en betrouwbaar? Is er een klik met het bedrijf en heeft men antwoorden op al jouw vragen? Op een beurs kun je kijken en vergelijken, en middels een gesprek kennismaken met maar liefst 80 professionals uit de bouw, duurzame en woonwereld. Het moet dan gek lopen als daar niet jouw ideale leverancier tussen zit.

Enkele deelnemers zijn interieurstylist Georgia de Vlieger, winnares van het TV programma Designdroom, of Duurzaam wonen, het Drents Energieloket vertelt je over het verduurzamen van je woning. Meer informatie is te vinden op www.beursbouwplan.nl