Neijaorsverziete van historisch Roon

RODEN - De Historische Vereniging “Roon” houdt zaterdagmiddag 12 januari haar traditionele ‘neijaorsverziete’. Vanwege het grote succes twee jaar geleden is voor deze middag koor ‘De Traan’, weer uitgenodigd.

Diepe ontroering, gouden stemmen, grote harten, uitbundige kerels, meerstemmig gezongen, veel sfeer, veel eigen initiatief, kameraadschap, uitbundige kleding en een fantastisch feest.. Dat is De Traan. Vanaf 1996 toert De Traan al met zo’n 30 zangers, een eigen orkest en onder de muzikale leiding en presentatie van Jans Polling. Er wordt een verrassende hoeveelheid muziekinstrumenten gebruikt tijdens de voorstellingen van dit bijzondere gezelschap, dat inmiddels wereldberoemd is in Drenthe en wijde omgeving.

Op deze middag wordt publiek weer getrakteerd op de zelf gebakken nieuwjaarsrolletjes. De voorverkoop van de kaarten voor deze middag is op donderdag 3 januari van 15.00 – 17.00 uur bij De Pompstee (10 euro, inclusief koffie/thee, koek en één consumptie). Of bel Hennie Lutjes 0592-613180 of Anne Ananias 050-5017682. De verziete begint om 14.00 uur.