Vrouwen Leek-Nietap vieren Kerst

NIETAP - De afdeling Leek-Nietap was onlangs bijeen voor een kerstlunch in ‘De Waag’ in Nietap .

Liefst 54 dames zaten aan de fraai gedekte tafels en genoten van een heerlijke, maar vooral ook gezellige lunch. Aandachtig werd er geluisterd naar een aantal midwinterverhalen van Jeanet Landman, van ‘De Verhalenhoed’ uit Assen. Met de geluiden van enkele bijzondere muziekinstrumenten werden deze verhalen ondersteund.

Uiteraard werden actieve dames binnen de vereniging even in het zonnetje gezet en zongen we gezamenlijk een aantal kerstliedjes, begeleid door ons lid Anneke Rozema. De nieuwjaarsbijeenkomst staat gepland op woensdag 9 januari om 19.45 uur in “de Til”, te Leek. Met anekdotes en herinneringen uit vroegere tijd maakt mevrouw Imke Gerritsen de dames ongetwijfeld nieuwsgierig naar de interessante “Culinaire geschiedenis en etnologie”. Een culinair hapje en drankje maken het geheel compleet.

Belangstellenden zijn welkom, iedereen mag vrijblijvend aan twee afdelingsactiviteiten deelnemen. De entreeprijs bedraagt 3,50 euro. De bijeenkomsten vinden plaats in dorpshuis “de Til”, Tolberterstraat 36 in Leek. Meer info op www. vrouwenvannu.nl/leek-nietap of neem contact op via vrouwenvannu.leek-nietap@gmail.com of via de secretaris: 0594-512664. (Eigen foto’s.)