Tientjesverloting voor Kinderboerderij: top!

RODEN - Na het laatste evenement, de geslaagde Weihnachtsmarkt, volgde in 2018 nog één belangrijke zaak voor Volksvermaken, namelijk de trekking van de “tientjesverloting”.

In café-zalencentrum Onder de Linden vond de trekking van de 62 e verloting plaats, die de Vereniging voor Volksvermaken ieder jaar houdt ten behoeve van de Kinderboerderij. De kinderboerderij, die onder de vlag van de Vereniging voor Volksvermaken Roden valt is een schitterende locatie waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken. Samen met vrijwilligers worden door cliënten van Cosis hier de dieren verzorgd.

Mede door de opbrengst van de jaarlijkse verloting kan de kinderboerderij worden onderhouden en ook worden vernieuwd. De jaarlijkse verloting levert ieder jaar zo rond de 10.000 euro op en dat bedrag gaat dan ook in z’n geheel naar de Kinderboerderij. Volksvermaken hoopt dit nog jaren zo te mogen doen. Grote aanjager van het geheel is bestuurslid van Volksvermaken, Cor van der Steeg, die dit met heel veel inzet doet. Er zijn dit jaar bijna 3800 loten aan de man/vrouw gebracht en dat is een prachtig resultaat.