Sportcentrum Leek verlengt Open Week met één week

LEEK - In januari heeft het fitnesscentrum van Sportcentrum Leek een Open Week georganiseerd, waarin men kennis kan maken met alle mogelijkheden die het Sportcentrum biedt. Tijdens deze week kunnen niet-leden gratis gebruik maken van de fitnessapparaten, groepslessen en overige faciliteiten, zoals de sauna, zonnebank en koffie, thee en fris gebruik. Een mooie mogelijkheid om de overtollige feestkilo’s kwijt te raken en fit en gezond het nieuwe jaar te starten.

Het afgelopen jaar is het Sportcentrum enorm gegroeid en zijn er veel nieuwe groepslessen aan het rooster toegevoegd. In januari wordt Les Mills Sprint geïntroduceerd op het rooster, een intensieve training van dertig minuten op de fiets, zeker de moeite waard om een keer te proberen. Daarnaast vinden er nieuwe trainingen plaats op verschillende tijden, zoals functionele training, buikspierkwartier en op 18 januari wordt de Leekster Afvalrace gelanceerd. De informatieavond voor de Afvalrace is op dinsdag 18 januari, aanvang 20.00 uur. Wil men hierbij aanwezig zijn, dan kan men zich opgeven via 0594-512040 of stuur een mail naar pt@sportcentrumleek.nl. Ook de Milon Cirkel is nog steeds een gewilde trainingsvorm binnen het Sportcentrum. In slechts 35 minuten hebben sporters een volledig effectieve workout achter de rug.

Gratis sporten

De Open Week blijft lopen tot en met zondag 17 januari. Iedereen is gedurende de hele week welkom op maandag en vrijdag van 07.00 tot en met 22.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00 tot en met 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot en met 14.00 uur. Bij het eerste bezoek aan de Open Week ontvangt men een pasje waarvoor vijf euro borg betaald dient te worden. Deze krijgt men uiteraard aan het einde van de week weer terug. Tijdens de open week zal, wanneer iemand met het startpakket begint bij het inschrijven, men de hele maand januari gratis kunnen sporten. Ook betaalt men de gehele maand januari geen inschrijfgeld. Zie voor extra informatie sportcentrumleek.nl of mail vragen naar fitness@sportcentrumleek.nl.