Profile Wagenaar Leek: sfeer en overzicht

LEEK - Trots zijn ze, en met recht. Eigenaren Oebele IJpenga en Tjeerd Wagenaar hebben hun fietsspeciaalzaak Profile Wagenaar helemaal vernieuwd.

Nadat eerst de werkplaats verplaatst en vernieuwd was, is aansluitend de winkel/showroom aangepakt. "In de eerste week van januari zijn we dicht geweest vanwege deze verbouwing. Met veel hulp is deze klus binnen een week gerealiseerd", aldus de fietsspecialisten. De winkel op de begane grond is nu helemaal opnieuw ingericht en verfraaid.

Foto's

"Er is nu meer sfeer in de winkel", aldus Wagenaar. "Nieuw is, dat bij ons ook een aantal oude zwartwit foto’s van Leek op groot formaat te bewonderen is. Zo is er een foto van het pand aan de Bosweg toen het nog Hotel Boschhuis was, met het water er nog voor." Ook de borg Nienoord ontbreekt niet. "Dit is mogelijk gemaakt door de Historische Kring Leek en omstreken", aldus de Leekster ondernemers. In de showroom is met segmenten gewerkt, zodat het aanbod duidelijk en overzichtelijk kan worden gepresenteerd. "Ook de collectie accessoires en kleding is uitgebreid en heeft een overzichtelijke plek in de winkel gekregen", melden IJpenga en Wagenaar. Binnenkort komt een ATB-racespecialist het toch al complete Leekster Profile-team versterken. "We zijn dus klaar voor het seizoen 2016. Met al deze veranderingen maken we echt een frisse start." Meer informatie is te vinden op www.profilewagenaar.nl . Maar langskomen is leuker: "We laten u met veel plezier onze nieuwe winkel zien", klinkt het gastvrij...