Winnaars Sinterklaaspuzzel afkomstig uit Marum, Norg en Grootegast

REGIO - Zoals men inmiddels gewend is, kon er vorige maand worden deelgenomen aan de jaarlijkse Sinterklaaspuzzel in de Midweek, het Westerkwartier en het Roder Journaal. Bij uitgeverij NDC Mediagroep konden weer ruim duizend inzendingen begroet worden en daaruit werden onlangs de winnaars van de hoofdprijzen getrokken.

Zoals altijd dienden voor de Sinterklaaspuzzel vragen te worden ingevuld die betrekking hadden op de adverterende ondernemers in de drie genoemde weekbladen. De oplossingen van de vragen waren allemaal terug te vinden in de advertenties, die in de bewuste weekbladen stonden. Inzenders die op die manier alle vragen correct hadden ingevuld, maakten kans op diverse prijzen. Naast de drie hoofdprijzen van de ondernemers EP Mulder, Juwelier Van Zanten en drogisterij DA (allen uit Leek) konden er ook kleinere prijzen worden gewonnen. De winnaars daarvan hebben allemaal persoonlijk bericht gehad welke prijs zij hebben gewonnen en waar deze kan worden opgehaald.

Hoofdprijs

De tweede prijs, een mand met artikelen van de DA in Leek, werd gewonnen door mevrouw E. van Rijszen uit Marum. De eerste prijs, een dameshorloge ter waarde van 450 euro en aangeboden door Juwelier van Zanten uit Leek, werd gewonnen door Karin de Roode uit Norg. Sandra Westerhof uit Grootegast mocht zich echter dé grote winnaar noemen. Zij sleepte de hoofdprijs in de wacht. Dit was een Panasonic 102 LED TV, die werd aangeboden door EP Mulder uit Leek.