Wethouder Alssema verricht opening Ouderenopvang Roden

RODEN - Wethouder Gerrit Alssema van Noordenveld verricht vrijdag 19 februari om 16.15 uur de openingshandeling van de vernieuwde locatie van Ouderenopvang Roden.

Tussen 16.00 en 18.00 uur staan de deuren open voor iedereen die een kijkje wil nemen in het appartement Rietdekker 9 B in het Vasalis-gebouw aan de Rietdekker. Marije de Groot en Jolanda Hummel zijn trots op het nieuwe onderkomen: "Na drie keer verhuizen tussen februari 2014 en december 2015 hebben we nu eindelijk een vaste en moderne locatie. Het appartement is helemaal opgeknapt en is erg ruim opgezet."

Woonkamer

"We hebben een mooie ruime woonkamer gecreëerd en de nieuwe keuken geeft ons veel mogelijkheden om weer heerlijke maaltijden met en voor onze bezoekers te bereiden. Met een ruim terras verwachten wij ook in de zomermaanden op deze geweldige plaats in Roden te kunnen voldoen aan de begeleidingsvraag van onze bezoekers." "Aan de grote nieuwe tafels verwelkomen we onze bezoekers om 10.30 uur met koffie en koek en brengen we gezamenlijk de dagen door met het aanbieden van verschillende activiteiten. Ook heeft iedere bezoeker de mogelijkheid om ook zijn/haar eigen inbreng te hebben."