Jonkman Garantiemakelaars viert jubileum met ludieke actie

LEEK - Op 1 maart is het exact 10 jaar geleden dat Jonkman Garantiemakelaars de deuren van haar makelaarskantoor in Leek opende met een spectaculaire openingsactie. Destijds werden de eerste 10 woningen gratis verkocht. Vanaf dat moment is het kantoor alleen maar gegroeid.

In het begin werd er gestart met één makelaar en één parttime secretaresse. In september 2008 nam makelaar Gert Klinker het kantoor over van de heer Jonkman. Nu bestaat het team uit twee makelaars en drie parttime medewerksters. Na 10 jaar werd het tijd om bepaalde zaken eens op te frissen. Zo is er onlangs een nieuwe bedrijfsbrochure gemaakt en is de website gemoderniseerd. Om het 10 jarige bestaan niet onopgemerkt voorbij te laten gaat gaan heeft Jonkman Garantiemakelaars een ludieke wedstrijd in het leven geroepen.

Website beoordelen

Een ieder wordt gevraagd om voor 1 april van dit jaar de nieuwe website van Jonkman Garantiemakelaars te beoordelen. Fouten of inhoudelijke opmerkingen ontvangt het makelaarskantoor graag per mail via leek@jonkmangarantiemakelaars.nl. Ook positieve reacties ziet Jonkman Garantiemakelaars graag tegemoet. Dit is bedoeld om de website te optimaliseren. De notaris zal uit alle inzendingen een winnaar selecteren en deze ontvangt uiteindelijk een weekendje weg ter waarde van 500 euro van het Leekster makelaarskantoor.

Tevreden klanten

Met een toonaangevende formule in de makelaardij is Garantiemakelaars constant bezig om haar dienstverlening te optimaliseren. Dat dit zoden aan de dijk zet blijkt wel uit de meest recente resultaten van een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. De dienstverlening van het makelaarskantoor wordt door klanten namelijk gewaardeerd met een gemiddelde van 8,3 op klanttevredenheid. ,,De centrale organisatie ondersteunt haar leden zo optimaal mogelijk en dat resulteert in tevreden klanten en positieve resultaten”, aldus Gert Klinker. Garantiemakelaars mogen dus tot de betere makelaarskantoren worden gerekend. Vragen? Neem dan contact op met 0594-510100 of leek@jonkmangarantiemakelaars.nl.