Springers van DSTV uit Peize scoren in Ahoy

PEIZE - De springers van DSTV uit Peize hebben een fantastisch weekend gehad in Ahoy Rotterdam bij Fantastic Gymnastic 2016.

Een indrukwekkend evenement waar alle Nederlandse toppers op het gebied van gymnastiek en turnen te bewonderen zijn. De meisjes van DSTV zijn niet met lege handen teruggekeerd. Zaterdag won Bente Hoogma (tweede van rechts op de foto) reeds brons tijdens het NK individueel springen op Pegasus.

Teams

Zondag waren de teams aan de beurt. De DSTV'ers waren daarbij wederom succesvol tijdens het ‘4 Toppers Ahoycup springtoernooi’. Maryse Basstra, Bente Hoogma, Lianne Steenbergen en Joke Pleiter streden op de onderdelen minitramp en pegasus en wisten de Ahoy Cup te veroveren. Het komende jaar mogen zij zich Nederlands kampioen groepspringen 2016 bij de C-dames junioren noemen. Er waren ook tranen. Er werd afscheid genomen van Daniëlle, de trainster die de groep de afgelopen vijf jaar heeft begeleid. De groep is, tot nu toe zonder succes, op zoek naar een nieuwe trainer die de uitdaging aandurft deze Nederlands kampioenen onder zijn of haar hoede te nemen. Voor meer info: voorzitter Atze Hoogma, mail voorzitter@dstv-peize.nl of telefoon 06-49641647.