‘Liever anders’ opent bakkerswinkel in Leek

LEEK - 'Liever Anders' is de naam van de bakkerswinkel, die dinsdag de deuren (her)opent in Leek. En wel aan de Samuel Leviestraat 57.

Tot vorige week was bakkerij Staghouwer daar gevestigd, maar nu wordt de winkel heropent als ‘Liever Anders’, brood, banket en lunchroom. Liever Anders is in Zuidlaren een bekende en gewaardeerde bakkerij en krijgt nu een tweede vestiging in Leek. Het was even onzeker wat er met de bakkerij aan de Leviestraat zou gebeuren, maar vorige week hebben Bernard Middelkamp en Miranda Hovius besloten om hier een tweede vestiging te starten van ‘Liever Anders’.

Vers

Het winkelende publiek in Leek zal snel merken wat er anders is aan ‘Liever Anders’: er is dagelijks vers brood en banket van meesterbakker Wilfred Haafs uit Haren. Naast dat lekkere brood krijgt de winkel in Leek een andere sfeer, samen met de lunchroom. Daar kan een kop thee of koffie worden besteld, maar ook een heerlijke lunch of een complete ‘High Tea’ met vele traktaties. Dat maakt ook deze winkel ‘Liever Anders’. Ter gelegenheid van de opening is er een knallende openingsaanbieding. Voor meer informatie zie www.lieveranders.nl of de facebookpagina van Liever Anders.