ONR heeft wat recht te zetten tegen Apppingdam

RODEN ONR - is het nieuwe seizoen met een valse start begonnen. De derdeklasser verzamelde slechts één punt uit de eerste drie wedstrijden en bezet daarmee de voorlaatste plek in de derde klasse C van het zaterdagvoetbal.

Komend weekend wacht de ploeg van ONR-trainer Ronald Vermeulen wederom een zware taak wanneer het op bezoek gaat bij Appingedam. De tweede nederlaag (4-3) die ONR afgelopen weekend leed tegen Veenhuizen was overigens geen wedstrijd waarin er meer viel te behalen blikt Vermeulen terug. "We hebben zeer terecht verloren, want bij rust stonden we al met 4-0 achter. Dat we nog terugkwamen tot 4-3 was niet eens zozeer onze verdienste, want Veenhuizen liet de teugels na rust vieren. Dat gaf ons de mogelijkheid om de schade enigszins te repareren." "Ik heb voor mezelf ook nagedacht waar het momenteel aan schort, maar het volledige antwoord daarop heb ik momenteel nog niet. De instelling van mijn groep is juist en er wordt ook goed getraind. We missen ook gewoon een beetje geluk. Vorig seizoen wonnen we de eerste de elf wedstrijden. Nu loopt het allemaal even anders en het is aan ons de taak om te laten zien dat het ook anders kan."

Individueel

Zaterdag heeft ONR wat recht te zetten in Appingedam. Voor ONR een onbekende tegenstander, maar niet voor Vermeulen. "Ik ben in het verleden ook een aantal jaren trainer geweest bij De Fivel en met dat team speelden we regelmatig tegen Appingedam. Het is een ploeg die veel individuele kwaliteit herbergt, maar als team niet altijd even overtuigend presteert." "Van de goede spelers zijn ze er ook alweer een aantal kwijtgeraakt, dus ik ben heel benieuwd wat voor ploeg we nu treffen. Ook zij hebben uit de eerste drie wedstrijden niet het hoogste rendement gehaald, dus ik denk dat de kansen op een overwinning zaterdag gelijk zijn verdeeld." Jeroen Kunst